Statistics:
Visits: 873 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf cu peste II - dietetic
Q: | Intreaba despre Pilaf cu peste II - dietetic |
Ingrediente:
Peşte 1 kg, orez 300 g, ulei 100 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 500 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se fierb morcovii, pătrunjelul, ţelina şi ceapa in apă cu sare şi apoi se strecoară. În supa rezultată se fierbe peştele şi se scot fileurile. Orezul se fierbe în supa rămasă, se adaugă piper boabe, ulei, legumele fierte tăiate rondele, iar la sfârşit roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se aşează într-un vas de cuptor jumătate din cantitatea de orez şi legume, pe deasupra se pun bucăţile de peşte şi se acoperă cu restul de orez şi legume şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte 1 kg, orez 300 g, ulei 100 g, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, roşii 500 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se fierb morcovii, pătrunjelul, ţelina şi ceapa in apă cu sare şi apoi se strecoară. În supa rezultată se fierbe peştele şi se scot fileurile. Orezul se fierbe în supa rămasă, se adaugă piper boabe, ulei, legumele fierte tăiate rondele, iar la sfârşit roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se aşează într-un vas de cuptor jumătate din cantitatea de orez şi legume, pe deasupra se pun bucăţile de peşte şi se acoperă cu restul de orez şi legume şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :