Statistics:
Visits: 1,588 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf cu carne de pasare
Q: | Intreaba despre Pilaf cu carne de pasare |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, orez 500 g, unt 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă pasărea, se spală, se taie în porţii şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii şi ţelină, tăiate în patru şi ceapa întreagă. După ce carnea a fiert, se strecoară supa. Orezul, după ce a fost ales, spălat şi scurs, se căleşte în 50 g unt şi se stinge din când în când cu puţină supă. Se adaugă la orez o cantitate de circa 1,5 litri supă, se acoperă vasul şi se dă la cuptor să fiarbă 30 min. La servit, la fiecare porţie, se pune o bucată de carne şi o cantitate de pilaf peste care se pune puţin unt fierbinte
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, orez 500 g, unt 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă pasărea, se spală, se taie în porţii şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii şi ţelină, tăiate în patru şi ceapa întreagă. După ce carnea a fiert, se strecoară supa. Orezul, după ce a fost ales, spălat şi scurs, se căleşte în 50 g unt şi se stinge din când în când cu puţină supă. Se adaugă la orez o cantitate de circa 1,5 litri supă, se acoperă vasul şi se dă la cuptor să fiarbă 30 min. La servit, la fiecare porţie, se pune o bucată de carne şi o cantitate de pilaf peste care se pune puţin unt fierbinte
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :