FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,588
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Pilaf cu carne de pasare       
Pilaf cu carne de pasareIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, orez 500 g, unt 100 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Se curăţă pasărea, se spală, se taie în porţii şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii şi ţelină, tăiate în patru şi ceapa întreagă. După ce carnea a fiert, se strecoară supa. Orezul, după ce a fost ales, spălat şi scurs, se căleşte în 50 g unt şi se stinge din când în când cu puţină supă. Se adaugă la orez o cantitate de circa 1,5 litri supă, se acoperă vasul şi se dă la cuptor să fiarbă 30 min. La servit, la fiecare porţie, se pune o bucată de carne şi o cantitate de pilaf peste care se pune puţin unt fierbinte
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, pilaf, morcovi, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :