FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 799
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf de prepelita

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf de prepelita

 Q:   Intreaba despre Pilaf de prepelita       
Pilaf de prepelitaIngrediente:

Prepeliţă 5 buc, ulei 100 g, orez 400 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, unt 125 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă prepeliţele de pene, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se şterg bine, se freacă cu sare şi piper, se învelesc cu felii de slănină, care se leagă cu aţă de bumbac. Se aşează într-o tavă împreună cu morcovii şi ţelină date pe razătoare şi ceapa tocată, se toarnă uleiul în tavă şi se frig. Cand sunt gata, se pasează zarzavatul şi sosul. Orezul se căleşte într-o parte din unt, stingandu-se din cand în cand cu puţină apă, apoi se adaugă 1,2 l apă şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min., se toarnă peste orez sosul, se aşează prepeliţele peste orez şi se dă vasul din nou la cuptor timp de 10 min. La servit se stropeşte pilaful cu unt topit.


Tag-uri: prepelita, morcovi, orez, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :