Statistics:
Visits: 838 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf de prepelita
Q: | Intreaba despre Pilaf de prepelita |
Ingrediente:
Prepeliţă 5 buc, ulei 100 g, orez 400 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, unt 125 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă prepeliţele de pene, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se şterg bine, se freacă cu sare şi piper, se învelesc cu felii de slănină, care se leagă cu aţă de bumbac. Se aşează într-o tavă împreună cu morcovii şi ţelină date pe razătoare şi ceapa tocată, se toarnă uleiul în tavă şi se frig. Cand sunt gata, se pasează zarzavatul şi sosul. Orezul se căleşte într-o parte din unt, stingandu-se din cand în cand cu puţină apă, apoi se adaugă 1,2 l apă şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min., se toarnă peste orez sosul, se aşează prepeliţele peste orez şi se dă vasul din nou la cuptor timp de 10 min. La servit se stropeşte pilaful cu unt topit.
Prepeliţă 5 buc, ulei 100 g, orez 400 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 50 g, unt 125 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă prepeliţele de pene, se trec printr-o flacără, se scot intestinele, se şterg bine, se freacă cu sare şi piper, se învelesc cu felii de slănină, care se leagă cu aţă de bumbac. Se aşează într-o tavă împreună cu morcovii şi ţelină date pe razătoare şi ceapa tocată, se toarnă uleiul în tavă şi se frig. Cand sunt gata, se pasează zarzavatul şi sosul. Orezul se căleşte într-o parte din unt, stingandu-se din cand în cand cu puţină apă, apoi se adaugă 1,2 l apă şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min., se toarnă peste orez sosul, se aşează prepeliţele peste orez şi se dă vasul din nou la cuptor timp de 10 min. La servit se stropeşte pilaful cu unt topit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :