Statistics:
Visits: 978 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rata cu struguri tamaiosi
Q: | Intreaba despre Rata cu struguri tamaiosi |
Ingrediente
raţă, 1,200 kg struguri tămaioşi, 100 g unt, 300 g suc de carne (jiu), 100 ml lichior de vişine, 50 g coniac, 1 lingură de făină.
Mod de preparare
Se taie raţa în bucăţi şi se pune cu untul la prăjit. După ce s-a rumenit se scoate şi se pune în alt vas, iar peste untul rămas se presară făina şi după 5-6 min de călire se stinge cu 1 I de apă caldă.
Apoi se răstoarnă peste carnea rumenită şi se lasă să fiarbă împreună pană ce carnea se înmoaie bine. La urmă se adaugă jiul de carne, strugurii (numai boabele curăţate şi spălate), lichiorul de vişine, coniacul şi se mai dă în fiert 10 min.
Se serveÅŸte cu pilaf de orez.
raţă, 1,200 kg struguri tămaioşi, 100 g unt, 300 g suc de carne (jiu), 100 ml lichior de vişine, 50 g coniac, 1 lingură de făină.
Mod de preparare
Se taie raţa în bucăţi şi se pune cu untul la prăjit. După ce s-a rumenit se scoate şi se pune în alt vas, iar peste untul rămas se presară făina şi după 5-6 min de călire se stinge cu 1 I de apă caldă.
Apoi se răstoarnă peste carnea rumenită şi se lasă să fiarbă împreună pană ce carnea se înmoaie bine. La urmă se adaugă jiul de carne, strugurii (numai boabele curăţate şi spălate), lichiorul de vişine, coniacul şi se mai dă în fiert 10 min.
Se serveÅŸte cu pilaf de orez.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :