FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 894
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf cu carne de pui

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf cu carne de pui

 Q:   Intreaba despre Pilaf cu carne de pui       
Pilaf cu carne de puiIngrediente :

Pui 1 kg, unt 100 g, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, orez 300 g, ardei graşi 250 g, rosii 500 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Puii se pun la fiert în apă cu sare şi, după ce au dat în fiert, se spumează cat este necesar. Se adaugă 100 g ceapă, morcovii şi ţelina şi se continuă fierberea, până ce carnea este moale. Ceapa se căleşte în 50 g unt, se adaugă ardeii graşi tăiaţi cubuleţe şi orezul şi se călesc circa 15 min. Se adaugă 1 litru de supă rămasă de la fiertul puiului, piper boabe şi sare. Se dă vasul la cuptor timp de 25-30 min., se scoate din cuptor, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două şi se mai lasă la cuptor 10 min. Puiul se porţiomează si se serveşte cu pilaf, peste care se pune unt topit.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, pui, morcovi, rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :