Statistics:
Visits: 899 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf cu peste I
Q: | Intreaba despre Pilaf cu peste I |
Ingrediente:
Peşte alb 1 kg, orez 300 g, ulei 125 g, ceapă 100 g, morcovi 300 g, roşii 750 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează şi se prăjeşte pe jumătate în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în restul de ulei, se adaugă morcovii tăiaţi rondele şi se călesc împreună, iar la sfârşit se adaugă orezul care a fost ales, spălat şi scurs, şi se căleşte în continuare circa 15 min. Se adaugă 900 ml apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se scoate din cuptor, se aşează pe deasupra peştele şi se acoperă întreaga suprafaţă cu felii groase de roşii şi se dă vasul la cuptor pentru încă 15-20 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte alb 1 kg, orez 300 g, ulei 125 g, ceapă 100 g, morcovi 300 g, roşii 750 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează şi se prăjeşte pe jumătate în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în restul de ulei, se adaugă morcovii tăiaţi rondele şi se călesc împreună, iar la sfârşit se adaugă orezul care a fost ales, spălat şi scurs, şi se căleşte în continuare circa 15 min. Se adaugă 900 ml apă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se scoate din cuptor, se aşează pe deasupra peştele şi se acoperă întreaga suprafaţă cu felii groase de roşii şi se dă vasul la cuptor pentru încă 15-20 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :