FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 893
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu cu carne de iepure III

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu cu carne de iepure III

 Q:   Intreaba despre Pateu cu carne de iepure III       
Pateu cu carne de iepure III Ingrediente:

Pulpă de iepure 1 kg, oţet 9° 100 ml, morcovi 100 g, ceapă 450 g, dafin 3 foi, usturoi 50 g, costiţă afumată 200 g, franzelă 300 g, lapte 300 ml, ouă 3, cartofi 150 g, ulei 100 g, pătrunjel verde 2 leg, cimbru 1 fir, faină 75 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Carnea de iepure se tine 24 ore într-un baiţ preparat din oţet, 500 ml apă, 200 g ceapă tăiată felii, 100 g morcovi daţi pe razătoare, foi de dafin, mujdei de usturoi, piper şi sare. Se fierbe totul circa 20 min., se lasă să se răcească şi se toarnă peste carnea care a fost pusă într-un vas de mărime potrivită, aşa ca baiţul să acopere carnea. După marinare carnea se trece prin maşini de tocat carne. Franzela se taie felii, se înmoaie în lapte şi se stoarce. Restul de ceapă se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Cartofii se curăţă şi se dau pe razătoare, iar verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă apoi carnea cu painea, cartofii, ceapa şi verdeaţa. Se adaugă ouă, piper, mujdei de usturoi, cimbru si sare şi se omogenizează bine compoziţia. Costiţa se taie felii subţiri, ca care se tapetează un vas de cuptor, se aşează pateul în vas şi se acoperă vasul cu o foaie subţire de cocă preparată din făină şi apă. Se dă vasul la cuptor timp de 50 min., se scoate din cuptor, se îndepărtează foaia de cocă şi se porţionează pateul. Se serveşte cu piure de cartofi şi salate de legume sau murături.


Tag-uri: vanat, morcovi, lapte, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :