FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 975
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu cu carne de iepure II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu cu carne de iepure II

 Q:   Intreaba despre Pateu cu carne de iepure II       
Pateu cu carne de iepure IIIngrediente:

Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Carnea se iepure şi jumătate din slănină se trec de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se dă pe razătoare, se căleşte în unt şi se adaugă la carne împreună cu pesmetul. Se potriveşte gustul eu sare şi piper şi se amestecă bine. Se căptuşeşte o tavă cu felii subţiri de slănină, se aşează compoziţia în tară, se acoperă eu restul feliilor de slănină şi se dă tava la cuptor timp de o oră. Se lasă să se răcească, se scoate pateul din tavă şi se decorează după dorinţă.


Tag-uri: vanat, slanina, pesmet, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :