Statistics:
Visits: 1,039 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pateu cu carne de iepure II
Q: | Intreaba despre Pateu cu carne de iepure II |
Ingrediente:
Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea se iepure şi jumătate din slănină se trec de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se dă pe razătoare, se căleşte în unt şi se adaugă la carne împreună cu pesmetul. Se potriveşte gustul eu sare şi piper şi se amestecă bine. Se căptuşeşte o tavă cu felii subţiri de slănină, se aşează compoziţia în tară, se acoperă eu restul feliilor de slănină şi se dă tava la cuptor timp de o oră. Se lasă să se răcească, se scoate pateul din tavă şi se decorează după dorinţă.
Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea se iepure şi jumătate din slănină se trec de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se dă pe razătoare, se căleşte în unt şi se adaugă la carne împreună cu pesmetul. Se potriveşte gustul eu sare şi piper şi se amestecă bine. Se căptuşeşte o tavă cu felii subţiri de slănină, se aşează compoziţia în tară, se acoperă eu restul feliilor de slănină şi se dă tava la cuptor timp de o oră. Se lasă să se răcească, se scoate pateul din tavă şi se decorează după dorinţă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :