FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,365
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciorba de iepure

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciorba de iepure

 Q:   Intreaba despre Ciorba de iepure       
Ciorba de iepureIngrediente :

Carne de iepure 500-600 g, ceapă 150 g, morcovi 200 g, ţelină 100 g, bulion 25 g, ulei 50 g, orez 50 g, oţet 9° 40 ml, smântână 200 g, ouă 2 buc, cimbru, sare.

Mod de preparare :

Carnea de iepure, după ce a stat 24 ore într-un baiţ, se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondele şi cimbrul, se călesc împreună, se sting cu bulion subţiat cu apă şi se adaugă la carne. Orezul se fierbe separat şi se pune în ciorbă, în momentul în care carnea este aproape gata. Smântâna se amestecă cu gălbenuşurile, se subţiază cu oţet amestecat cu apă şi se adaugă la ciorbă. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe câteva minute. Carnea de iepure de casă nu este necesar să se ţină în baiţ.

Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ciorba, iepure, carne, smantana, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :