FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 900
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de iepure I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de iepure I

 Q:   Intreaba despre Bors de iepure I       
Bors de iepure IIngrediente :

Carne de iepure 500-600 g. ulei 50 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, borş de putină 1 l, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea de iepure, după ce a fost ţinută 24 ore într-un baiţ, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. In timpul fiertului se spumează atît cit este nevoie. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se călesc împreună, se sting cu supă, se pun în oala de carne şi se continuă fierberea. Borşul de putină se fierbe separat şi se adaugă la borş împreună cu vinul şi cimbrul. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt. Carnea de iepure de casă nu este necesar să se ţină în baiţ.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, iepure, carne, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :