Statistics:
Visits: 964 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de iepure I
Q: | Intreaba despre Bors de iepure I |
Ingrediente :
Carne de iepure 500-600 g. ulei 50 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, borş de putină 1 l, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de iepure, după ce a fost ţinută 24 ore într-un baiţ, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. In timpul fiertului se spumează atît cit este nevoie. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se călesc împreună, se sting cu supă, se pun în oala de carne şi se continuă fierberea. Borşul de putină se fierbe separat şi se adaugă la borş împreună cu vinul şi cimbrul. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt. Carnea de iepure de casă nu este necesar să se ţină în baiţ.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de iepure 500-600 g. ulei 50 g, morcovi 100 g, ceapă 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, cimbru 1 fir, vin negru 50 ml, borş de putină 1 l, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de iepure, după ce a fost ţinută 24 ore într-un baiţ, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. In timpul fiertului se spumează atît cit este nevoie. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se călesc împreună, se sting cu supă, se pun în oala de carne şi se continuă fierberea. Borşul de putină se fierbe separat şi se adaugă la borş împreună cu vinul şi cimbrul. Se mai potriveşte odată gustul de sare, iar la sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt. Carnea de iepure de casă nu este necesar să se ţină în baiţ.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :