FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 896
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu cu carne de iepure I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu cu carne de iepure I

 Q:   Intreaba despre Pateu cu carne de iepure I       
Pateu cu carne de iepure IIngrediente:

Carne de iepure 500 g, carne de porc 500 g, slănină crudă 200 g, coniac 25 ml, pesmet 50 g, unt 20 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Carnea de iepure şi cea de porc se trec de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă coniacul şi slănina trecută numai o dată prin maşina de tocat. Se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se amestecă bine. Se unge o tavă cu unt, se presară cu pesmet, se aşează în tavă compoziţia de carne şi se dă tava la cuptor timp de o oră. Cand este gata, se scoate din cuptor şi se lasă să se răcească. Pentru a scoate pateul, se încălzeşte puţin tava. Pateul se poate îmbrăca în aspic şi decora după dorinţă.


Tag-uri: iepure, pateu, coniac, aspic



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :