Statistics:
Visits: 896 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pateu cu carne de iepure I
Q: | Intreaba despre Pateu cu carne de iepure I |
Ingrediente:
Carne de iepure 500 g, carne de porc 500 g, slănină crudă 200 g, coniac 25 ml, pesmet 50 g, unt 20 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure şi cea de porc se trec de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă coniacul şi slănina trecută numai o dată prin maşina de tocat. Se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se amestecă bine. Se unge o tavă cu unt, se presară cu pesmet, se aşează în tavă compoziţia de carne şi se dă tava la cuptor timp de o oră. Cand este gata, se scoate din cuptor şi se lasă să se răcească. Pentru a scoate pateul, se încălzeşte puţin tava. Pateul se poate îmbrăca în aspic şi decora după dorinţă.
Carne de iepure 500 g, carne de porc 500 g, slănină crudă 200 g, coniac 25 ml, pesmet 50 g, unt 20 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure şi cea de porc se trec de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă coniacul şi slănina trecută numai o dată prin maşina de tocat. Se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se amestecă bine. Se unge o tavă cu unt, se presară cu pesmet, se aşează în tavă compoziţia de carne şi se dă tava la cuptor timp de o oră. Cand este gata, se scoate din cuptor şi se lasă să se răcească. Pentru a scoate pateul, se încălzeşte puţin tava. Pateul se poate îmbrăca în aspic şi decora după dorinţă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :