FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,259
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de iepure cu sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de iepure cu sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Friptura de iepure cu sos de smantana       
Friptura de iepure cu sos de smantanaIngrediente:

Carne de iepure (pulpă) 1 kg, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 20 g, smantană 300 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Carnea de iepure se şterge cu un ştergar şi se împănează cu slănină, se freacă cu sare şi se aşează într-o tavă. Alături de carne se aşează zarzavatul de supă tăiat felii şi ceapa tocată. Se toarnă în tavă 50 g de ulei şi se dă tava la cuptor. In timpul frigerii se stropeşte carnea cu sosul format. Cand carnea este gata, se scoate pe un platou, iar sosul rămas în tavă se amestecă cu apă şi bulion, se fierbe 30 min. şi se pasează. Se adaugă smantană amestecată cu făina, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se mai fierbe 15 min. Friptura de iepure se serveşte cu garnituri de legume şi sos de smantană.


Tag-uri: vanat, zarzavat, smantana, bulion



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :