Statistics:
Visits: 1,259 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de iepure cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Friptura de iepure cu sos de smantana |
Ingrediente:
Carne de iepure (pulpă) 1 kg, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 20 g, smantană 300 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se şterge cu un ştergar şi se împănează cu slănină, se freacă cu sare şi se aşează într-o tavă. Alături de carne se aşează zarzavatul de supă tăiat felii şi ceapa tocată. Se toarnă în tavă 50 g de ulei şi se dă tava la cuptor. In timpul frigerii se stropeşte carnea cu sosul format. Cand carnea este gata, se scoate pe un platou, iar sosul rămas în tavă se amestecă cu apă şi bulion, se fierbe 30 min. şi se pasează. Se adaugă smantană amestecată cu făina, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se mai fierbe 15 min. Friptura de iepure se serveşte cu garnituri de legume şi sos de smantană.
Carne de iepure (pulpă) 1 kg, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 20 g, smantană 300 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se şterge cu un ştergar şi se împănează cu slănină, se freacă cu sare şi se aşează într-o tavă. Alături de carne se aşează zarzavatul de supă tăiat felii şi ceapa tocată. Se toarnă în tavă 50 g de ulei şi se dă tava la cuptor. In timpul frigerii se stropeşte carnea cu sosul format. Cand carnea este gata, se scoate pe un platou, iar sosul rămas în tavă se amestecă cu apă şi bulion, se fierbe 30 min. şi se pasează. Se adaugă smantană amestecată cu făina, se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se mai fierbe 15 min. Friptura de iepure se serveşte cu garnituri de legume şi sos de smantană.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :