Statistics:
Visits: 1,144 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute de iepure cu sos de tarhon
Q: | Intreaba despre Chiftelute de iepure cu sos de tarhon |
Ingrediente :
Carne de iepure 600 g, slănină crudă 150 g, ouă 2 buc, franzelă 150 g, ceapă 250 g, ulei 125 g, făină 100 g, zarzavat de supă 150 g, bulion de tomate 50 g, tarhon 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de iepure şi slănina se trec de două ori prin maşina de tocat. Se toacă 100 g ceapă, se căleşte în ulei şi se adaugă la carne, împreună cu franzela înmuiată în apa şi stoarsă bine, ouăle, piperul şi sarea. Se amestecă bine, se formează chifteluţele, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. In uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă tăiat feliuţe, restul de 150 g ceapă tocată şi făină rămasă, se fierbe sosul 30 min., se pasează peste chifteluţe şi se continuă fierberea. Se adaugă tarhonul opărit şi tocat mărunt şi se mai fierbe 20 minute.
Carne de iepure 600 g, slănină crudă 150 g, ouă 2 buc, franzelă 150 g, ceapă 250 g, ulei 125 g, făină 100 g, zarzavat de supă 150 g, bulion de tomate 50 g, tarhon 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de iepure şi slănina se trec de două ori prin maşina de tocat. Se toacă 100 g ceapă, se căleşte în ulei şi se adaugă la carne, împreună cu franzela înmuiată în apa şi stoarsă bine, ouăle, piperul şi sarea. Se amestecă bine, se formează chifteluţele, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. In uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă tăiat feliuţe, restul de 150 g ceapă tocată şi făină rămasă, se fierbe sosul 30 min., se pasează peste chifteluţe şi se continuă fierberea. Se adaugă tarhonul opărit şi tocat mărunt şi se mai fierbe 20 minute.
Tag-uri: slanina, vanat de iepure, franzela, tarhon |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :