FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,144
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chiftelute de iepure cu sos de tarhon

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chiftelute de iepure cu sos de tarhon

 Q:   Intreaba despre Chiftelute de iepure cu sos de tarhon       
Chiftelute de iepure cu sos de tarhonIngrediente :

Carne de iepure 600 g, slănină crudă 150 g, ouă 2 buc, franzelă 150 g, ceapă 250 g, ulei 125 g, făină 100 g, zarzavat de supă 150 g, bulion de tomate 50 g, tarhon 2 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de iepure şi slănina se trec de două ori prin maşina de tocat. Se toacă 100 g ceapă, se căleşte în ulei şi se adaugă la carne, împreună cu franzela înmuiată în apa şi stoarsă bine, ouăle, piperul şi sarea. Se amestecă bine, se formează chifteluţele, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. In uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă tăiat feliuţe, restul de 150 g ceapă tocată şi făină rămasă, se fierbe sosul 30 min., se pasează peste chifteluţe şi se continuă fierberea. Se adaugă tarhonul opărit şi tocat mărunt şi se mai fierbe 20 minute.


Tag-uri: slanina, vanat de iepure, franzela, tarhon



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :