Statistics:
Visits: 1,843 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ostropel de iepure
Q: | Intreaba despre Ostropel de iepure |
Ingrediente:
Carne de iepure (pulpă sau spinare) 1 kg, ulei 125 g, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, oţet 9° 40 ml, usturoi 20 g, vin 200 ml, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min. şi se pasează sosul şi legumele peste carne. Se adaugă vinul amestecat cu două linguri de oţet şi mujdei de usturoi. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 30 min. Se mănancă cu garnituri de legume.
Carne de iepure (pulpă sau spinare) 1 kg, ulei 125 g, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, oţet 9° 40 ml, usturoi 20 g, vin 200 ml, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min. şi se pasează sosul şi legumele peste carne. Se adaugă vinul amestecat cu două linguri de oţet şi mujdei de usturoi. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 30 min. Se mănancă cu garnituri de legume.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :