FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,851
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ostropel de iepure

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ostropel de iepure

 Q:   Intreaba despre Ostropel de iepure       
Ostropel de iepureIngrediente:

Carne de iepure (pulpă sau spinare) 1 kg, ulei 125 g, zarzavat de supă 300 g, ceapă 150 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, oţet 9° 40 ml, usturoi 20 g, vin 200 ml, sare.

Mod de preparare:

Carnea de iepure se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min. şi se pasează sosul şi legumele peste carne. Se adaugă vinul amestecat cu două linguri de oţet şi mujdei de usturoi. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe 30 min. Se mănancă cu garnituri de legume.


Tag-uri: iepure, zarzavat, usturoi, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :