FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,670
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iepure de casa pane

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Iepure de casa pane

 Q:   Intreaba despre Iepure de casa pane       
Iepure de casa paneIngrediente

Pentru 6 portii: 7,5 kg carne de iepure, 100 g untura, 50 g faina, 2 oua, 100 g pesmet, sare, piper.

Mod de preparare

Carnea de iepure se marineaza sau se opareste (v. reteta "Iepure de casa"). Dupa marinare, carnea se sterge, se curata de toate pielitele, se taie in bucati potrivite (cu sau fara os).

Se bate cu ciocanul de carne, se sareaza si, dupa gust, se presara piper, se tavaleste in faina, apoi in ou batut si dupa aceea in pesmet.

Se prajeste pana se rumeneste pe ambele parti, dupa care se introduce in cuptorul slab incalzit si cu usa deschisa, ca sa se rascoaca carnea si sa se patrunda in interior.

Se serveste cu diverse garnituri.


Tag-uri: iepure, casa, pane



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :