Statistics:
Visits: 1,670 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iepure de casa pane
Q: | Intreaba despre Iepure de casa pane |
Ingrediente
Pentru 6 portii: 7,5 kg carne de iepure, 100 g untura, 50 g faina, 2 oua, 100 g pesmet, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea de iepure se marineaza sau se opareste (v. reteta "Iepure de casa"). Dupa marinare, carnea se sterge, se curata de toate pielitele, se taie in bucati potrivite (cu sau fara os).
Se bate cu ciocanul de carne, se sareaza si, dupa gust, se presara piper, se tavaleste in faina, apoi in ou batut si dupa aceea in pesmet.
Se prajeste pana se rumeneste pe ambele parti, dupa care se introduce in cuptorul slab incalzit si cu usa deschisa, ca sa se rascoaca carnea si sa se patrunda in interior.
Se serveste cu diverse garnituri.
Pentru 6 portii: 7,5 kg carne de iepure, 100 g untura, 50 g faina, 2 oua, 100 g pesmet, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea de iepure se marineaza sau se opareste (v. reteta "Iepure de casa"). Dupa marinare, carnea se sterge, se curata de toate pielitele, se taie in bucati potrivite (cu sau fara os).
Se bate cu ciocanul de carne, se sareaza si, dupa gust, se presara piper, se tavaleste in faina, apoi in ou batut si dupa aceea in pesmet.
Se prajeste pana se rumeneste pe ambele parti, dupa care se introduce in cuptorul slab incalzit si cu usa deschisa, ca sa se rascoaca carnea si sa se patrunda in interior.
Se serveste cu diverse garnituri.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :