Statistics:
Visits: 908 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu ciuperci si sos de smantana
Q: | Intreaba despre Pasare cu ciuperci si sos de smantana |
Ingrediente :
Pasăre 1 kg, ulei 100 g, ceapă 100 g, morcovi 200 g, ciuperci proaspete 1 kg, unt 50 g, făină 50 g, smântână 500 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe o tavă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în uleiul rămas împreună cu morcovii tăiaţi rondele. Ciupercile se taie julien, se opăresc, se scurg, se adaugă la legume şi se mai trag împreună circa 10 min., apoi se sting cu apă. Se aşează în acest sos bucăţile de carne şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Din unt, făină şi smântână se prepară un sos alb, care se toarnă peste carne şi se mai fierbe 10 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1 kg, ulei 100 g, ceapă 100 g, morcovi 200 g, ciuperci proaspete 1 kg, unt 50 g, făină 50 g, smântână 500 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe o tavă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în uleiul rămas împreună cu morcovii tăiaţi rondele. Ciupercile se taie julien, se opăresc, se scurg, se adaugă la legume şi se mai trag împreună circa 10 min., apoi se sting cu apă. Se aşează în acest sos bucăţile de carne şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Din unt, făină şi smântână se prepară un sos alb, care se toarnă peste carne şi se mai fierbe 10 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :