FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 869
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pasare cu ciuperci si sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pasare cu ciuperci si sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Pasare cu ciuperci si sos de smantana       
Pasare cu ciuperci si sos de smantanaIngrediente :

Pasăre 1 kg, ulei 100 g, ceapă 100 g, morcovi 200 g, ciuperci proaspete 1 kg, unt 50 g, făină 50 g, smântână 500 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe o tavă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în uleiul rămas împreună cu morcovii tăiaţi rondele. Ciupercile se taie julien, se opăresc, se scurg, se adaugă la legume şi se mai trag împreună circa 10 min., apoi se sting cu apă. Se aşează în acest sos bucăţile de carne şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Din unt, făină şi smântână se prepară un sos alb, care se toarnă peste carne şi se mai fierbe 10 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar la servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, morcovi, ciuperci, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :