FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 955
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Volovan cu carne de pasare si ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Volovan cu carne de pasare si ciuperci

 Q:   Intreaba despre Volovan cu carne de pasare si ciuperci       
Volovan cu carne de pasare si ciuperciIngrediente

Pentru aluat foitaj: 300 g făină, 250 g unt sau margarina, 1 ou, 1/2 linguriţă oţet, 10 g sare, apă rece. Pentru umplutură: 300 g carne de pa-săre, 50 g unt, 50 g făină, 1/4 I lapte, 100 g smantană, piper, sare, lămaie.

Mod de preparare

Se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că se reduce la jumătate carnea de pasăre, însă se mai adaugă în compoziţia de umplutură 200-300 g ciuperci proaspete, curăţate, spălate, tăiate felii subţiri şi călite în 50 g unt sau ulei. Se mai poate adăuga şi puţin pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: volovan, carne de pasare, ciperci, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :