Statistics:
Visits: 955 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Volovan cu carne de pasare si ciuperci
Q: | Intreaba despre Volovan cu carne de pasare si ciuperci |
Ingrediente
Pentru aluat foitaj: 300 g făină, 250 g unt sau margarina, 1 ou, 1/2 linguriţă oţet, 10 g sare, apă rece. Pentru umplutură: 300 g carne de pa-săre, 50 g unt, 50 g făină, 1/4 I lapte, 100 g smantană, piper, sare, lămaie.
Mod de preparare
Se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că se reduce la jumătate carnea de pasăre, însă se mai adaugă în compoziţia de umplutură 200-300 g ciuperci proaspete, curăţate, spălate, tăiate felii subţiri şi călite în 50 g unt sau ulei. Se mai poate adăuga şi puţin pătrunjel verde tăiat mărunt.
Pentru aluat foitaj: 300 g făină, 250 g unt sau margarina, 1 ou, 1/2 linguriţă oţet, 10 g sare, apă rece. Pentru umplutură: 300 g carne de pa-săre, 50 g unt, 50 g făină, 1/4 I lapte, 100 g smantană, piper, sare, lămaie.
Mod de preparare
Se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că se reduce la jumătate carnea de pasăre, însă se mai adaugă în compoziţia de umplutură 200-300 g ciuperci proaspete, curăţate, spălate, tăiate felii subţiri şi călite în 50 g unt sau ulei. Se mai poate adăuga şi puţin pătrunjel verde tăiat mărunt.
Tag-uri: volovan, carne de pasare, ciperci, unt |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :