Statistics:
Visits: 1,130 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crochete din carne de porc cu sos de ciuperci
Q: | Intreaba despre Crochete din carne de porc cu sos de ciuperci |
Ingreriente:
Carne de porc 500 g, slănină afumată 150 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ceapă 100 g, ouă 2 buc, usturoi 20 g, pătrunjel verde 2 leg, ulei 200 g, făină 100 g, ciuperci 200 g, smântână 250 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se toaca împreună cu slănina afumată, se amestecă cu franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine, se adaugă ceapa prăjită în ulei, ouăle, mujdeiul de usturoi, verdeaţa tocată, piperul şi sarea. Din această compoziţie se formează crochete, care se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se călesc ciupercile tăiate julien, opărite şi scurse bine. Smântâna se amestecă cu făina, se subţiază cu apă, se toarnă peste ciuperci şi se fierb împreună circa 15 min la un foc domol. La servit, la fiecare porţie de crochete, se adaugă 1-2 linguri de sos de ciuperci.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 500 g, slănină afumată 150 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ceapă 100 g, ouă 2 buc, usturoi 20 g, pătrunjel verde 2 leg, ulei 200 g, făină 100 g, ciuperci 200 g, smântână 250 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se toaca împreună cu slănina afumată, se amestecă cu franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine, se adaugă ceapa prăjită în ulei, ouăle, mujdeiul de usturoi, verdeaţa tocată, piperul şi sarea. Din această compoziţie se formează crochete, care se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se călesc ciupercile tăiate julien, opărite şi scurse bine. Smântâna se amestecă cu făina, se subţiază cu apă, se toarnă peste ciuperci şi se fierb împreună circa 15 min la un foc domol. La servit, la fiecare porţie de crochete, se adaugă 1-2 linguri de sos de ciuperci.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: crochete, carne de porc, sos de ciuperci, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :