FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 817
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de porc in aluat de clatite

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de porc in aluat de clatite

 Q:   Intreaba despre Muschi de porc in aluat de clatite       
Muschi de porc in aluat de clatiteIngrediente:

Muşchi de porc 750 g, ulei 200 g, ciuperci 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, făină 275 g, lapte 600 ml, pesmet 50 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.

Cum se prepară:

Muşchiul de porc se taie felii subţiri, se bate bine, se sărează, se prăjeşte în ulei, apoi se pune la brezat. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate julien, opărite şi scurse bine şi se călesc împreună, se adaugă sare şi verdeaţă tocată apoi, se ia vasul de pe foc. Din 200 g făină, 2 ouă şi lapte se prepară o cocă de clătite, din care se fac foi de clătite. Se aşează feliile de carne pe foile de clătită, se pune peste fiecare felie de carne câte o cantitate de ciuperci, se rulează foile de clătită şi se fixează cu scobitori. Se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet şi se prăjesc în ulei, până ce se rumenesc. Se servesc cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: muschi de porc, aluat de clatite, ciuperci, patrunjel



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :