Statistics:
Visits: 870 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de porc in aluat de clatite
Q: | Intreaba despre Muschi de porc in aluat de clatite |
Ingrediente:
Muşchi de porc 750 g, ulei 200 g, ciuperci 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, făină 275 g, lapte 600 ml, pesmet 50 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se taie felii subţiri, se bate bine, se sărează, se prăjeşte în ulei, apoi se pune la brezat. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate julien, opărite şi scurse bine şi se călesc împreună, se adaugă sare şi verdeaţă tocată apoi, se ia vasul de pe foc. Din 200 g făină, 2 ouă şi lapte se prepară o cocă de clătite, din care se fac foi de clătite. Se aşează feliile de carne pe foile de clătită, se pune peste fiecare felie de carne câte o cantitate de ciuperci, se rulează foile de clătită şi se fixează cu scobitori. Se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet şi se prăjesc în ulei, până ce se rumenesc. Se servesc cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Muşchi de porc 750 g, ulei 200 g, ciuperci 200 g, ceapă 100 g, ouă 3 buc, făină 275 g, lapte 600 ml, pesmet 50 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se taie felii subţiri, se bate bine, se sărează, se prăjeşte în ulei, apoi se pune la brezat. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate julien, opărite şi scurse bine şi se călesc împreună, se adaugă sare şi verdeaţă tocată apoi, se ia vasul de pe foc. Din 200 g făină, 2 ouă şi lapte se prepară o cocă de clătite, din care se fac foi de clătite. Se aşează feliile de carne pe foile de clătită, se pune peste fiecare felie de carne câte o cantitate de ciuperci, se rulează foile de clătită şi se fixează cu scobitori. Se trec prin făină, ou bătut şi prin pesmet şi se prăjesc în ulei, până ce se rumenesc. Se servesc cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: muschi de porc, aluat de clatite, ciuperci, patrunjel |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :