Statistics:
Visits: 853 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Papricas sirian
Q: | Intreaba despre Papricas sirian |
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ulei 200 g, ceapă 400 g, ciuperci 1 kg, făină 350 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, boia de ardei dulce 5 g, bulion de tomate 75 g, smântână 300 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie bucăţi de 20-25 g, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă o lingură de făină, se stinge cu apă şi se fierbe circa 30 min. Se pasează sosul printr-o sită, se pun bucăţile de carne în sos şi se lasă să fiarbă la un foc potrivit. Ciupercile se taie peştişori, se călesc în ulei, se adaugă verdeaţa tocată, boiaua de ardei, bulionul desfăcut în apă şi se adaugă la carne. Din făina rămasă, ouă, sare şi puţină apă se frământă o cocă tare, se rup bucăţi de mărimea unei alune, care se rotunjesc între palme şi se fierb în apă cu sare, timp de 20-30 min, se scurg şi se adaugă la carne.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ulei 200 g, ceapă 400 g, ciuperci 1 kg, făină 350 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, boia de ardei dulce 5 g, bulion de tomate 75 g, smântână 300 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie bucăţi de 20-25 g, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă o lingură de făină, se stinge cu apă şi se fierbe circa 30 min. Se pasează sosul printr-o sită, se pun bucăţile de carne în sos şi se lasă să fiarbă la un foc potrivit. Ciupercile se taie peştişori, se călesc în ulei, se adaugă verdeaţa tocată, boiaua de ardei, bulionul desfăcut în apă şi se adaugă la carne. Din făina rămasă, ouă, sare şi puţină apă se frământă o cocă tare, se rup bucăţi de mărimea unei alune, care se rotunjesc între palme şi se fierb în apă cu sare, timp de 20-30 min, se scurg şi se adaugă la carne.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: papricas, carne de porc, ciuperci, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :