Statistics:
Visits: 850 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu conopida
Q: | Intreaba despre Pui cu conopida |
Ingrediente :
Pui 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, făină 50 g, conopidă 1 kg, smântână 300 g, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă puiul, se parleşte, se spală, se şterge cu un ştergar, se sărează şi se prăjeşte în unt. În untul rămas se căleşte făina şi ceapa dată pe răzătoare, se stinge cu apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul prin sită. Conopida se curăţă, se desface în bucheţele mici, se fierbe 10 min. în apă cu sare şi se scurge. Se pune carnea şi conopida în sos, se adaugă smântână, se potriveşte gustul de sare şi se dă vasul la cuptor pe timp de 20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pui 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, făină 50 g, conopidă 1 kg, smântână 300 g, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă puiul, se parleşte, se spală, se şterge cu un ştergar, se sărează şi se prăjeşte în unt. În untul rămas se căleşte făina şi ceapa dată pe răzătoare, se stinge cu apă, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul prin sită. Conopida se curăţă, se desface în bucheţele mici, se fierbe 10 min. în apă cu sare şi se scurge. Se pune carnea şi conopida în sos, se adaugă smântână, se potriveşte gustul de sare şi se dă vasul la cuptor pe timp de 20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :