Statistics:
Visits: 934 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sufleu de conopida
Q: | Intreaba despre Sufleu de conopida |
Ingrediente:
Conopidă 800 g, unt 150 g, faină 75 g, lapte 400 ml, ouă 5 buc, caşcaval 75 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele mici, se curăţă de frunzuliţe, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se înăbuşe în 50 g unt. Din 80 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se fierbe 15 min. şi se lasă să se răcească. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, piper şi sare, iar la sfarşit se încorporează albuşurile bătute spumă. Se amestecă sosul cu conopida, se toarnă irtr-un vas de cuptor uns cu unt, se dă vasul aa cuptor aa un foc iute şi se ţine, pană ce sufleul s-a rumenit. Se consumă cald.
Conopidă 800 g, unt 150 g, faină 75 g, lapte 400 ml, ouă 5 buc, caşcaval 75 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele mici, se curăţă de frunzuliţe, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se înăbuşe în 50 g unt. Din 80 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se fierbe 15 min. şi se lasă să se răcească. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, piper şi sare, iar la sfarşit se încorporează albuşurile bătute spumă. Se amestecă sosul cu conopida, se toarnă irtr-un vas de cuptor uns cu unt, se dă vasul aa cuptor aa un foc iute şi se ţine, pană ce sufleul s-a rumenit. Se consumă cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :