Statistics:
Visits: 1,070 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conopida cu unt sote
Q: | Intreaba despre Conopida cu unt sote |
Ingrediente
1 kg conopidă, 100 g unt, sare.
Mod de prepapare
Se taie conopida de pe cocean, se curăţă de frunzele verzi, se spală şi se pune la fiert în apă clocotită cu sare. Se fierbe lent 20-30 min. Se încearcă cu o scobitoare; dacă intră uşor scobitoarea, conopida este fiartă. Dacă fierbe mai mult, conopida se sfăramă şi pierde din aspect.
Pană la servire, conopida se ţine în apa în care a fost fiartă. In momentul servirii se scoate şi se aşază pe o strecurătoare. După ce s-a scurs se serveşte la masă cu unt proaspăt topit. De asemenea, se poate pune într-o tigaie cu unt şi se lasă pe foc domol pană ce se rumeneşte puţin. Se serveşte fierbinte.
1 kg conopidă, 100 g unt, sare.
Mod de prepapare
Se taie conopida de pe cocean, se curăţă de frunzele verzi, se spală şi se pune la fiert în apă clocotită cu sare. Se fierbe lent 20-30 min. Se încearcă cu o scobitoare; dacă intră uşor scobitoarea, conopida este fiartă. Dacă fierbe mai mult, conopida se sfăramă şi pierde din aspect.
Pană la servire, conopida se ţine în apa în care a fost fiartă. In momentul servirii se scoate şi se aşază pe o strecurătoare. După ce s-a scurs se serveşte la masă cu unt proaspăt topit. De asemenea, se poate pune într-o tigaie cu unt şi se lasă pe foc domol pană ce se rumeneşte puţin. Se serveşte fierbinte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :