Statistics:
Visits: 1,000 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Un Tip de Supa de conopida
Q: | Intreaba despre Un Tip de Supa de conopida |
Ingrediente
1 kg conopidă, 50 g unt, 50 g făină, 50 g orez, 500 ml lapte, 120 g smantană, sare.
Mod de preparare
Conopida se curăţă şi se ţine in apă 1 oră (ca să iasă eventualele musculiţe), după care se desparte in buchete şi se pune la fiert in apă cu lapte, adăugand şi orezul spălat şi opărit.
Când conopida este fiartă se adaugă sosul alb preparat din unt, făină şi stins cu supa in care a fiert conopida. Se potriveşte de sare şi se mai lasă să mai fiarbă câteva minute. Se serveşte cu smantană.
Se poate servi ÅŸi cu crutoane de franzela.
1 kg conopidă, 50 g unt, 50 g făină, 50 g orez, 500 ml lapte, 120 g smantană, sare.
Mod de preparare
Conopida se curăţă şi se ţine in apă 1 oră (ca să iasă eventualele musculiţe), după care se desparte in buchete şi se pune la fiert in apă cu lapte, adăugand şi orezul spălat şi opărit.
Când conopida este fiartă se adaugă sosul alb preparat din unt, făină şi stins cu supa in care a fiert conopida. Se potriveşte de sare şi se mai lasă să mai fiarbă câteva minute. Se serveşte cu smantană.
Se poate servi ÅŸi cu crutoane de franzela.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :