Statistics:
Visits: 822 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conopida gratinata I
Q: | Intreaba despre Conopida gratinata I |
Ingrediente:
Conopidă 1 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, smantană 200 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele, se curăţă de frunze, se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Se înfierbantă 50 g unt, se adaugă făina şi se căleşte, fără a se rumeni, se stinge cu lapte, se amestecă bine şi se fierbe circa 15 min. Se adaugă smantană, caşcavalul ras, piperul şi sarea. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşază conopida în vas şi se toarnă soshi peste conopidă, se presară cu restul de caşcaval şi se pun pe deasupra bucăţi mici de unt. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Conopidă 1 kg, unt 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, smantană 200 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele, se curăţă de frunze, se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Se înfierbantă 50 g unt, se adaugă făina şi se căleşte, fără a se rumeni, se stinge cu lapte, se amestecă bine şi se fierbe circa 15 min. Se adaugă smantană, caşcavalul ras, piperul şi sarea. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşază conopida în vas şi se toarnă soshi peste conopidă, se presară cu restul de caşcaval şi se pun pe deasupra bucăţi mici de unt. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :