Statistics:
Visits: 1,033 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci pane
Q: | Intreaba despre Ciuperci pane |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 600-800 g ciuperci, 2-3 ouă, făină, pesmet, sare, piper, 1 lămaie, sos de ciuperci.
Mod de prepapare
Se folosesc ciupercile de cultură, întregi şi cat mai proaspete. Se curăţă bine, se spală în mai multe ape şi se taie picioruşele. Pălărioarele se pun la fiert cu puţină sare, apă şi zeamă de lămaie. Se fierb 10-20 min, după care se scot (iar zeama se păstrează), se răcesc cu apă rece, se zvantă şi se trec prin făină, prin ou bătut cu puţină sare şi piper, apoi prin pesmet. Se prăjesc pe ambele părţi pană capătă o culoare aurie. Se servesc ca un fel de mancare, cu sosul preparat din cotoare de ciuperci
Pentru 6 porţii: 600-800 g ciuperci, 2-3 ouă, făină, pesmet, sare, piper, 1 lămaie, sos de ciuperci.
Mod de prepapare
Se folosesc ciupercile de cultură, întregi şi cat mai proaspete. Se curăţă bine, se spală în mai multe ape şi se taie picioruşele. Pălărioarele se pun la fiert cu puţină sare, apă şi zeamă de lămaie. Se fierb 10-20 min, după care se scot (iar zeama se păstrează), se răcesc cu apă rece, se zvantă şi se trec prin făină, prin ou bătut cu puţină sare şi piper, apoi prin pesmet. Se prăjesc pe ambele părţi pană capătă o culoare aurie. Se servesc ca un fel de mancare, cu sosul preparat din cotoare de ciuperci
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :