Statistics:
Visits: 991 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de ciuperci uscate
Q: | Intreaba despre Supa de ciuperci uscate |
Ingrediente
60-80 g ciuperci uscate sau hribi, 1 ceapă, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 2 ouă, 80 g făină, 60 g unt şi 60 g făină pentru rantaş, sare, piper, verdeaţă.
Mod de preparare
Se fierb legumele crestate la capete in cantitatea de apă necesară. Când sunt gata supa se strecoară.
Intre timp, ciupercile se spală bine cu apă rece, se taie mărunt, se pun in supa de legume strecurată şi se lasă să fiarbă până sunt gata.
Se adaugă apoi rantaşul obţinut prin rumenirea făinii in 60 g unt sau ulei şi stins cu supă. Se adaugă apoi turnăţeii, se potriveşte de sare, piper şi, după gust, se poate acri cu zeamă de lămâie.
60-80 g ciuperci uscate sau hribi, 1 ceapă, 1 ţelină, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 2 ouă, 80 g făină, 60 g unt şi 60 g făină pentru rantaş, sare, piper, verdeaţă.
Mod de preparare
Se fierb legumele crestate la capete in cantitatea de apă necesară. Când sunt gata supa se strecoară.
Intre timp, ciupercile se spală bine cu apă rece, se taie mărunt, se pun in supa de legume strecurată şi se lasă să fiarbă până sunt gata.
Se adaugă apoi rantaşul obţinut prin rumenirea făinii in 60 g unt sau ulei şi stins cu supă. Se adaugă apoi turnăţeii, se potriveşte de sare, piper şi, după gust, se poate acri cu zeamă de lămâie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :