FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 782
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gulii umplute cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gulii umplute cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Gulii umplute cu carne de pasare       
Gulii umplute cu carne de pasare Ingrediente :

Carne de pasăre 500 g, gulii tinere 2 kg, ceapă 150 g, franzelă 75 g, orez 50 g, ouă 2 buc, verdeaţă 2 leg, bulion 50 g, ulei 100 g, smântâna 400 g, făină 30 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Se aleg gulii de aceeaşi mărime, se curăţă de coajă şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Pasărea se dezosează, iar carnea se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se amestecă cu carnea, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine, orezul fiert separat, verdeaţa tocată, ouăle, sarea şi piperul. Cu această compoziţie se umplu guliile şi se aşează într-un vas de cuptor. Între gulii se pun miezurile de gulie cat şi compoziţia cu carne rămasă. Oasele rămase se fierb cu apă pană ce se obţine o supă concentrată, care se strecoară şi se lasă să se răcească. Din această supă, bulion, o lingură de făină şi restul de ulei se prepară un sos, care se toarnă peste gulii şi se pun la fiert. După ce au dat în fiert, se dă vasul la cuptor, la un foc potrivit, pe timp de circa o oră. La servit se adaugă smântâna la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, gulii, farnzela, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :