Statistics:
Visits: 995 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Galuste cu gris si franzela
Q: | Intreaba despre Galuste cu gris si franzela |
Ingrediente :
Gris 500 g, făină 200 g, lapte 600 ml, ouă 2 buc, praf de copt 1 plic, franzelă 500 g, sare.
Mod de preparare :
Se amestecă laptele cu grisul, făina, ouăle ÅŸi praful de copt, pana ce se obÅ£ine o cocă, ce se amestecă cu crutoanele de franÂzelă care au fost rumenite în cuptor. Se formează franzeluÅ£e lungi de 20 cm care se fierb în apă fierbinte cu sare timp de 10—45 min. Cînd sunt gata, se taie felii ÅŸi se servesc ca garnitură Ia carne.
Gris 500 g, făină 200 g, lapte 600 ml, ouă 2 buc, praf de copt 1 plic, franzelă 500 g, sare.
Mod de preparare :
Se amestecă laptele cu grisul, făina, ouăle ÅŸi praful de copt, pana ce se obÅ£ine o cocă, ce se amestecă cu crutoanele de franÂzelă care au fost rumenite în cuptor. Se formează franzeluÅ£e lungi de 20 cm care se fierb în apă fierbinte cu sare timp de 10—45 min. Cînd sunt gata, se taie felii ÅŸi se servesc ca garnitură Ia carne.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :