FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 872
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Galuste de gris fara grasime

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Galuste de gris fara grasime

 Q:   Intreaba despre Galuste de gris fara grasime       
Galuste de gris fara grasime Ingrediente

1-2 ouă, 2-4 linguri pline de gris, sare.

Mod de prepapare

Se sparg ouăle într-un castronaş şi se bat bine cateva minute, cu două furculiţe sau cu un tel. Se adaugă grisul puţin cate puţin, amestecandu-se pană se termină şi se obţine o compoziţie potrivit de groasă. între timp, se pune apă (3-4 l) într-o cratiţă cat mai largă, se adaugă sare,se acoperă cu capac şi se pune pe foc viu. Cand apa a dat în clocot se ia cu o linguriţă (care mai întai se trece prin apa clocotită) din compoziţia preparată mai înainte şi se dă drumul în apa clocotită cu sare. Dacă prima găluşcă nu se desface, se continuă formarea găluştelor, cu ajuto rul linguriţei trecută de fiecare dată în prealabil prin apa aflată în clocot. Apoi se mişcă cratiţa sau cu o lingură de lemn (cu coada ei) se amestecă uşor printre găluşte, ca să nu rămană lipite la fund. După ce a dat în clocot, imediat se micşorează focul, se toarnă peste găluşte o cană de apă rece şi se acoperă vasul cu un capac; în felul acesta găluştele nu vor rămane tari la mijloc. Se continuă apoi fierberea lentă, 20-30 min, cu vasul acoperit.

încercarea găluştelor: dacă prima găluşcă este prea tare, se adaugă încă un ou sau o lingură de supă, iar dacă se împrăştie în apă, atunci se mai adaugă gris.


Tag-uri: galuste, oua, gris, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :