Statistics:
Visits: 903 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Galuste cu conopida
Q: | Intreaba despre Galuste cu conopida |
Ingrediente:
Conopidă 800 g, ceapă 100 g. unt 150 g, ouă 3 buc, gris 50 g, lapte 150 mil, franzelă 200 g, făină 100 g, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele, se curăţă de frunzuliţe, se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în unt şi se toarnă peste conopidă. Franzela se taie cuburi mici, se stropesc cu puţin unt şi se rumenesc în cuptor. Gălbenuşurile se amestecă cu grisul fiert în lapte şi cu albuşurile bătute. Se amestecă toate componentele, se adaugă făina şi sarea, se formează găluşte de aceeaşi mărime, care se rotunjesc intre palme şi se fierb în apă cu sare, Cand sunt gata, se servesc cu unt fierbinte.
Conopidă 800 g, ceapă 100 g. unt 150 g, ouă 3 buc, gris 50 g, lapte 150 mil, franzelă 200 g, făină 100 g, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele, se curăţă de frunzuliţe, se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în unt şi se toarnă peste conopidă. Franzela se taie cuburi mici, se stropesc cu puţin unt şi se rumenesc în cuptor. Gălbenuşurile se amestecă cu grisul fiert în lapte şi cu albuşurile bătute. Se amestecă toate componentele, se adaugă făina şi sarea, se formează găluşte de aceeaşi mărime, care se rotunjesc intre palme şi se fierb în apă cu sare, Cand sunt gata, se servesc cu unt fierbinte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :