FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 808
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa cu galuste de gris I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa cu galuste de gris I

 Q:   Intreaba despre Supa cu galuste de gris I       
Supa cu galuste de gris IIngrediente:

Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, unt 50 g, gris 100 g, bicarbonat 1 g, verdeaţă 1 leg. sare.

Mod de preparare:

Oasele se sparg, se spală şi se pun la fiert cu apă rece şi sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cat este necesar. După ce oasele au fiert circa două ore şi jumătate, se adaugă ceapa întreagă şi zarzavatul curăţat şi tăiat în patru şi se lasă să mai fiarbă circa o oră. Se ia supa de pe foc şi se strecoară. Se freacă untul cu gălbenuşurile de ou, pană ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă grisul, puţin câte puţin, la urmă se încorporează albuşurile bătute spumă şi un varf de cuţit de bicarbonat. Se ia cu lingura pastă pentru o primă găluşcă, care trebuie să fie de încercare. Dacă găîuşca se sfăramă. se mai adaugă puţin gris, dacă găluşca este foarte tare, este necesar să se mai adauge puţin unt în compoziţie. Se pun apoi toate găluştele în supă şi se fierbe circa 30 min. sub capac.


Tag-uri: galuste, gris, ceapa, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :