FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 853
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa cu galuste de gris II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa cu galuste de gris II

 Q:   Intreaba despre Supa cu galuste de gris II       
Supa cu galuste de gris IIIngrediente:

Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, gris 100 g, ouă 2 buc, ulei sau margarina 50 g, lapte 300 ml, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Oasele se sparg, se spală şi se pun la fiert cu apă rece şi sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După ce oasele au fiert circa două ore şi jumătate, se adaugă ceapa întreagă şi zarzavatul curăţat şi tăiat în patru şi se lasă să mai fiarbă circa o oră. Se ia supa de pe foc şi se strecoară. Laptele se pune la fiert, se adaugă grisul şi uleiul sau margarina, se lasă să se îngroaşe, se ia vasul de pe foc, se temperează, se adaugă gălbenuşurile, amestecându-se bine. După ce compoziţia s-a răcit, se încorporează albuşurile bătute spumă. Cu o lingură se formează găluştele, care se pun în supă şi se fierb. La servit se adaugă verdeaţă la fiecare porţie.


Tag-uri: supa, patrunjel, ulei, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :