Statistics:
Visits: 1,247 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Franzela Umpluta II
Q: | Intreaba despre Franzela Umpluta II |
Franzela Umpluta:
Ingrediente:
Franzelă 1 buc, caşcaval 50 g, salam italian 100 g, şuncă presată 100 g, gogosari în oţet 50 g, castraveţi în oţet 50 g, unt 50 g, ouă 3 buc, mărar verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Se taie cele două capete ale franzelei, apoi cu ajutorul unui cuţit se goleşte franzela de miez. Caşcavalul, salamul, şunca, gogoşarii şi castraveţii se taie cubuleţe. Se adaugă mărarul tocat mărunt, ouăle fierte şi tocate, untul frecat spuma, puţină sare şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umple franzela, se aşează într-o tavă şi se dă la cuptor la un foc iute timp de 10 min. Se scoate din cuptor şi se taie felii. Se consumă caldă.
Ingrediente:
Franzelă 1 buc, caşcaval 50 g, salam italian 100 g, şuncă presată 100 g, gogosari în oţet 50 g, castraveţi în oţet 50 g, unt 50 g, ouă 3 buc, mărar verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Se taie cele două capete ale franzelei, apoi cu ajutorul unui cuţit se goleşte franzela de miez. Caşcavalul, salamul, şunca, gogoşarii şi castraveţii se taie cubuleţe. Se adaugă mărarul tocat mărunt, ouăle fierte şi tocate, untul frecat spuma, puţină sare şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umple franzela, se aşează într-o tavă şi se dă la cuptor la un foc iute timp de 10 min. Se scoate din cuptor şi se taie felii. Se consumă caldă.
Tag-uri: franzela umpluta, gustare, cascaval, salam italian |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :