Statistics:
Visits: 947 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Franzela Umpluta I
Q: | Intreaba despre Franzela Umpluta I |
Franzela Umpluta:
Ingrediente:
Franzelă 1 buc, şuncă presată sau salam 200 g, sardele 100 g, măsline 50 g, unt 100 g, gogosari 100 g, lămaie 75 g.
Mod de preparare:
Se taie cele două capete ale franzelei, apoi cu ajutorul unui cuţit de tranşat se goleşte franzela de miez. Se scot sîmburii măslinelor şi se dau măslinele prin maşina de tocat împreună cu şunca presată sau salamul. Se adaugă untul amestecat cu sardelele şi zeama de lămaie, iar la sfîrşit se pun gogoşarii tăiaţi cubuleţe. Se umple franzela, se ţine o oră la rece, apoi se taie felii cu grosimea de 1 cm şi se serveşte.
Ingrediente:
Franzelă 1 buc, şuncă presată sau salam 200 g, sardele 100 g, măsline 50 g, unt 100 g, gogosari 100 g, lămaie 75 g.
Mod de preparare:
Se taie cele două capete ale franzelei, apoi cu ajutorul unui cuţit de tranşat se goleşte franzela de miez. Se scot sîmburii măslinelor şi se dau măslinele prin maşina de tocat împreună cu şunca presată sau salamul. Se adaugă untul amestecat cu sardelele şi zeama de lămaie, iar la sfîrşit se pun gogoşarii tăiaţi cubuleţe. Se umple franzela, se ţine o oră la rece, apoi se taie felii cu grosimea de 1 cm şi se serveşte.
Tag-uri: franzela umpluta, gogosari, gustare, sunca presata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :