Statistics:
Visits: 1,438 Votes: 1 Fame Riser |
Fame Rank
2
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap umplut cu umplutura de peste
Q: | Intreaba despre Crap umplut cu umplutura de peste |
Ingrediente:
1 crap de 1,5 kg care se umple, iar pentru umplutură încă 1 kg de crap, 100 ml ulei, 100 g franzelă, 2-3 ouă, sare, piper, pătrunjel verde, 100 g ceapă.
Mod de preparare:
După ce se curăţă şi se scoate şira spinării, se mai poate scoate şi o parte din car-nea peştelui, în aşa fel încat să nu se rupă pielea. Din crapul de 1 kg se ia toată carnea de pe oase şi împreună cu carnea de la primul peşte, la care se mai adaugă ceapa călită, franzela înmuiată în lapte şi bine scursă, ouăle, pătrunjelul verde tăiat mărunt, sare şi piper, după gust, se trec prin maşina de tocat cu sită rară, se amestecă şi cu compoziţia rezultată se umple crapul. Mai departe se pregăteşte la fel ca şi crapul umplut cu orez.
1 crap de 1,5 kg care se umple, iar pentru umplutură încă 1 kg de crap, 100 ml ulei, 100 g franzelă, 2-3 ouă, sare, piper, pătrunjel verde, 100 g ceapă.
Mod de preparare:
După ce se curăţă şi se scoate şira spinării, se mai poate scoate şi o parte din car-nea peştelui, în aşa fel încat să nu se rupă pielea. Din crapul de 1 kg se ia toată carnea de pe oase şi împreună cu carnea de la primul peşte, la care se mai adaugă ceapa călită, franzela înmuiată în lapte şi bine scursă, ouăle, pătrunjelul verde tăiat mărunt, sare şi piper, după gust, se trec prin maşina de tocat cu sită rară, se amestecă şi cu compoziţia rezultată se umple crapul. Mai departe se pregăteşte la fel ca şi crapul umplut cu orez.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :