Statistics:
Visits: 921 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap cu orez
Q: | Intreaba despre Crap cu orez |
Ingrediente:
Crap 1 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, roşii 500 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, ulei 125 g, supă de peşte 800 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează şi se sărează. Se căleşte în ulei mai întâi ceapa, se pun apoi ardeii graşi şi morcovii tăiaţi julien, iar la sfârşit se adaugă orezul ales, spălat si scurs. Se condimentează cu sare si piper şi se călesc circa 15 min, stingându-se din când în când cu supă de peşte sau cu apă. Se aşează orezul într-un vas de cuptor, se toarnă peste el restul de supă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se ung porţiile de crap cu ulei, se aşează peste orez si se acoperă cu jumătăţi de roşii si se dă vasul la cuptor pentru încă 20 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, roşii 500 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, ulei 125 g, supă de peşte 800 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează şi se sărează. Se căleşte în ulei mai întâi ceapa, se pun apoi ardeii graşi şi morcovii tăiaţi julien, iar la sfârşit se adaugă orezul ales, spălat si scurs. Se condimentează cu sare si piper şi se călesc circa 15 min, stingându-se din când în când cu supă de peşte sau cu apă. Se aşează orezul într-un vas de cuptor, se toarnă peste el restul de supă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se ung porţiile de crap cu ulei, se aşează peste orez si se acoperă cu jumătăţi de roşii si se dă vasul la cuptor pentru încă 20 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: crap, orez, ardei grasi, peste, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :