Statistics:
Visits: 899 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap la cuptor I
Q: | Intreaba despre Crap la cuptor I |
Ingrediente:
Crap 1-1,5 kg, ulei 125 g, bulion 100 g, usturoi 25 g, roşii 1 kg, lămâie 100 g, vin alb 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Crapul se curăţă, se spală, se dă sare şi piper şi se freacă cu usturoi. Se aşează într-o tavă cu ulei, în care s-a pus o bucată de pergament de dimensiuni potrivite pentru ca peştele să nu se prindă de tavă, se toarnă pe deasupra bulionul subţiat cu apă şi mujdeiul de usturoi si se dă la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format. Când este aproape gata, se aşează peste peşte felii de lămâie, iar de jur împrejur se aşează roşiile. Se toarnă vinul şi se dă vasul la cuptor din nou pentru încă 15 min.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1-1,5 kg, ulei 125 g, bulion 100 g, usturoi 25 g, roşii 1 kg, lămâie 100 g, vin alb 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Crapul se curăţă, se spală, se dă sare şi piper şi se freacă cu usturoi. Se aşează într-o tavă cu ulei, în care s-a pus o bucată de pergament de dimensiuni potrivite pentru ca peştele să nu se prindă de tavă, se toarnă pe deasupra bulionul subţiat cu apă şi mujdeiul de usturoi si se dă la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format. Când este aproape gata, se aşează peste peşte felii de lămâie, iar de jur împrejur se aşează roşiile. Se toarnă vinul şi se dă vasul la cuptor din nou pentru încă 15 min.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :