FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 760
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crap pescaresc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crap pescaresc

 Q:   Intreaba despre Crap pescaresc       
Crap pescarescIngrediente:

1 kg crap, 150 g ceapă, 150 g morcovi, 150 ml ulei, 2-3 ardei graşi, 1 fir cimbru, 1 căpăţînă de usturoi, 3 roşii mici, 50 g bulion, 100 ml vin, piper pisat, sare.

Mod de preparare:

După ce crapul a fost curăţat, spălat, şi tăiat în bucăţi, se sărează şi se pune într-o tavă cu ulei. Se adaugă usturoi tăiat mărunt, ardei gras tăiat felii, piper şi cimbru. Se unge şi peştele cu ulei şi se introduce tava în cuptorul încins, iar cand peştele s-a rumenit, se purie deasupra fiecărei felii de peşte cate o roşie mică tăiată în sferturi, după care se mai lasă la cuptor pană se rumenesc roşiile.

Intre timp, se prepară următorul sos: se rumenesc în ulei ceapa şi morcovul, apoi se sting cu bulion subţiat cu apă. Se toarnă peste sos zeama de oase de peşte sau apă caldă, cam 1/2 I, şi vinul. Se lasă să dea în fiert, apoi se strecoară şi se toarnă sosul peste peşte şi împreună se mai dau într-un clocot, pe maşina de gătit sau la cuptor. La fel se prepară şi alte feluri de peşte.


Tag-uri: crap, ceapa, morcovi, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :