Statistics:
Visits: 766 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap pescaresc
Q: | Intreaba despre Crap pescaresc |
Ingrediente:
1 kg crap, 150 g ceapă, 150 g morcovi, 150 ml ulei, 2-3 ardei graşi, 1 fir cimbru, 1 căpăţînă de usturoi, 3 roşii mici, 50 g bulion, 100 ml vin, piper pisat, sare.
Mod de preparare:
După ce crapul a fost curăţat, spălat, şi tăiat în bucăţi, se sărează şi se pune într-o tavă cu ulei. Se adaugă usturoi tăiat mărunt, ardei gras tăiat felii, piper şi cimbru. Se unge şi peştele cu ulei şi se introduce tava în cuptorul încins, iar cand peştele s-a rumenit, se purie deasupra fiecărei felii de peşte cate o roşie mică tăiată în sferturi, după care se mai lasă la cuptor pană se rumenesc roşiile.
Intre timp, se prepară următorul sos: se rumenesc în ulei ceapa şi morcovul, apoi se sting cu bulion subţiat cu apă. Se toarnă peste sos zeama de oase de peşte sau apă caldă, cam 1/2 I, şi vinul. Se lasă să dea în fiert, apoi se strecoară şi se toarnă sosul peste peşte şi împreună se mai dau într-un clocot, pe maşina de gătit sau la cuptor. La fel se prepară şi alte feluri de peşte.
1 kg crap, 150 g ceapă, 150 g morcovi, 150 ml ulei, 2-3 ardei graşi, 1 fir cimbru, 1 căpăţînă de usturoi, 3 roşii mici, 50 g bulion, 100 ml vin, piper pisat, sare.
Mod de preparare:
După ce crapul a fost curăţat, spălat, şi tăiat în bucăţi, se sărează şi se pune într-o tavă cu ulei. Se adaugă usturoi tăiat mărunt, ardei gras tăiat felii, piper şi cimbru. Se unge şi peştele cu ulei şi se introduce tava în cuptorul încins, iar cand peştele s-a rumenit, se purie deasupra fiecărei felii de peşte cate o roşie mică tăiată în sferturi, după care se mai lasă la cuptor pană se rumenesc roşiile.
Intre timp, se prepară următorul sos: se rumenesc în ulei ceapa şi morcovul, apoi se sting cu bulion subţiat cu apă. Se toarnă peste sos zeama de oase de peşte sau apă caldă, cam 1/2 I, şi vinul. Se lasă să dea în fiert, apoi se strecoară şi se toarnă sosul peste peşte şi împreună se mai dau într-un clocot, pe maşina de gătit sau la cuptor. La fel se prepară şi alte feluri de peşte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :