Statistics:
Visits: 900 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap cu taitei la cuptor
Q: | Intreaba despre Crap cu taitei la cuptor |
Ingrediente:
Crap 1 kg, tăiţei 700 g, unt 100 g, smântână 200 g, ouă 3 buc, făină 50 g, lapte 300 ml, cimbru 1 fir, caşcaval 150 g, roşii 600 g, usturoi 30 g, sare.
Cum se prepară:
Crapul se înveleşte într-un tifon şi se fierbe circa 10 min, în apă cu sare, se scoate din apă şi se lasă să se răcească. Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se scurg şi se trec printr-un jet de apă rece. Din 50 g unt, lapte, smântână, ouă, caşcaval, sare, usturoi şi cimbru se prepară un sos. Roşiile se curaţă de coajă si seminţe şi se taie cuburi. Se unge un vas de cuptor cu unt, se aşează pe fundul vasului jumătate din cantitatea de tăiţei si jumătate din cantitatea de roşii. Se aşează deasupra peştele şi se acoperă cu restul de tăiţei şi de roşii. Se toarnă sosul pe deasupra şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1 kg, tăiţei 700 g, unt 100 g, smântână 200 g, ouă 3 buc, făină 50 g, lapte 300 ml, cimbru 1 fir, caşcaval 150 g, roşii 600 g, usturoi 30 g, sare.
Cum se prepară:
Crapul se înveleşte într-un tifon şi se fierbe circa 10 min, în apă cu sare, se scoate din apă şi se lasă să se răcească. Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se scurg şi se trec printr-un jet de apă rece. Din 50 g unt, lapte, smântână, ouă, caşcaval, sare, usturoi şi cimbru se prepară un sos. Roşiile se curaţă de coajă si seminţe şi se taie cuburi. Se unge un vas de cuptor cu unt, se aşează pe fundul vasului jumătate din cantitatea de tăiţei si jumătate din cantitatea de roşii. Se aşează deasupra peştele şi se acoperă cu restul de tăiţei şi de roşii. Se toarnă sosul pe deasupra şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: crap, taitei, cuptor, smantana, rosii, cascaval, lapte, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :