FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 718
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crap a la Grec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crap a la Grec

 Q:   Intreaba despre Crap a la Grec       
Crap a la GrecIngrediente:

Crap 1 kg, unt 50 g, ulei 150 g, pesmet 25 g, lămâie 150 g, vin 150 ml, verdeaţă 1 leg, sifon 300 ml, sare.

Cum se prepară:

Crapul se curăţă, se spală, se şterge cu un ştergar şi se sărează. Se unge o tavă cu ulei şi unt, se aşează în ea câteva beţişoare, pe care va sta peştele (sau o bucată de pergament da mărime potrivită). Se unge peştele cu unt, se aşează în tavă, se presară cu pesmet, se dă tava la cuptor la un foc potrivit şi se stropeşte din când în când cu sosul format. Când este aproape gata, se adaugă vinul amestecat cu puţină apă şi se dă tava din nou la cuptor. Restul de ulei se amestecă cu zeama de lămâie, sifon, sare şi verdeaţă tocată, bătându-se bine cu un tel până ce sosul se albeşte. La servit se adaugă câte o feliuţă de lămâie decojită la fiecare porţie. Se mănâncă rece.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: crap, grec, pesmet, verdeata, vin, sifon, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :