Statistics:
Visits: 961 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Saramura de peste
Q: | Intreaba despre Saramura de peste |
Ingrediente:
Pentru o porţie: 200, 300 g peşte, sare, boia, sau ardei iute.
Mod de preparare:
Se prepară din peşte mărunt (crap, biban, plătică, caras) sau din burtă de crap, care se frige la grătar sau pe plită presărată cu sare. Burta de crap se frige mai întai pe partea tăiată apoi şi pe cealaltă. Peştele fript se curăţă de arsură şi de sare, apoi se aranjează pe platou. Se pune deasupra ardei iute tăiat mărunt, sau se presară cu boia de ardei şi peste aceasta se toarnă apă fiartă, sau zeama de la fiertul oaselor sau capului de peşte. Se serveşte cald sau rece, cu mămăliguţă sau cu pâine. .
Pentru o porţie: 200, 300 g peşte, sare, boia, sau ardei iute.
Mod de preparare:
Se prepară din peşte mărunt (crap, biban, plătică, caras) sau din burtă de crap, care se frige la grătar sau pe plită presărată cu sare. Burta de crap se frige mai întai pe partea tăiată apoi şi pe cealaltă. Peştele fript se curăţă de arsură şi de sare, apoi se aranjează pe platou. Se pune deasupra ardei iute tăiat mărunt, sau se presară cu boia de ardei şi peste aceasta se toarnă apă fiartă, sau zeama de la fiertul oaselor sau capului de peşte. Se serveşte cald sau rece, cu mămăliguţă sau cu pâine. .
Tag-uri: peste, sare, boia, ardei iute |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :