Statistics:
Visits: 828 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Plachie de crap II
Q: | Intreaba despre Plachie de crap II |
Ingrediente:
Crap 1 kg, ceapă 1,4 kg, ulei 250 g, bulion de tomate 100 g, vin 150 ml, usturoi 40 g, cimbru 1 fir, roşii 500 g, piper, sare.
Cum se prepara:
Se curăţă peştele, se porţionează, se condimentează cu sare şi piper şi se prăjeşte pe jumătate în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată felii subţiri. Se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, se stinge, cu bulion subţiat cu apa şi vin. Se potriveşte gustul de sare şi se pune cimbrul. Se aşează în sos bucăţile de peşte, se acoperă feliile de peşte şi ceapa cu felii groase de roşii şi se dă vasul la cuptor ca să fiarbă până ce sosul scade suficient. Plachia se mănâncă rece.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1 kg, ceapă 1,4 kg, ulei 250 g, bulion de tomate 100 g, vin 150 ml, usturoi 40 g, cimbru 1 fir, roşii 500 g, piper, sare.
Cum se prepara:
Se curăţă peştele, se porţionează, se condimentează cu sare şi piper şi se prăjeşte pe jumătate în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată felii subţiri. Se adaugă usturoiul tăiat feliuţe, se stinge, cu bulion subţiat cu apa şi vin. Se potriveşte gustul de sare şi se pune cimbrul. Se aşează în sos bucăţile de peşte, se acoperă feliile de peşte şi ceapa cu felii groase de roşii şi se dă vasul la cuptor ca să fiarbă până ce sosul scade suficient. Plachia se mănâncă rece.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :