Statistics:
Visits: 835 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Plachie de crap sau de peste oceanic
Q: | Intreaba despre Plachie de crap sau de peste oceanic |
Ingrediente:
1 kg crap, 150 ml ulei, 1,5 kg ceapă, 7 gr bulion, 1/2 căpăţfni de usturoi, 50 ml vin, 1 g piper, 1-2 fire cimbru, 2 foi de dafin, zeamă de peşte, sare, oţet.
Mod de preparare:
După ce se curăţă şi se spală, se taie peştele în felii care se prăjesc numai pe jumătate în ulei. Se scoate peştele din tavă şi în acelaşi ulei se pune ceapa tăiată subţire şi se lasă să se prăjească pană capătă culoare aurie. Cand ceapa este aproape prăjită se adaugă usturoiul tăiat. Se stinge cu vin, bulion şi zeamă de peşte, după care se adaugă sare, boabe de piper, foi de dafin şi cimbru.
Se toarnă sosul într-o tavă, se pun bucăţile de crap, iar peste ele se pun felii de roşii. Se introduce tava în cuptor pană se rumenesc peşteleşi roşiile. Se poate servi rece sau cald.
1 kg crap, 150 ml ulei, 1,5 kg ceapă, 7 gr bulion, 1/2 căpăţfni de usturoi, 50 ml vin, 1 g piper, 1-2 fire cimbru, 2 foi de dafin, zeamă de peşte, sare, oţet.
Mod de preparare:
După ce se curăţă şi se spală, se taie peştele în felii care se prăjesc numai pe jumătate în ulei. Se scoate peştele din tavă şi în acelaşi ulei se pune ceapa tăiată subţire şi se lasă să se prăjească pană capătă culoare aurie. Cand ceapa este aproape prăjită se adaugă usturoiul tăiat. Se stinge cu vin, bulion şi zeamă de peşte, după care se adaugă sare, boabe de piper, foi de dafin şi cimbru.
Se toarnă sosul într-o tavă, se pun bucăţile de crap, iar peste ele se pun felii de roşii. Se introduce tava în cuptor pană se rumenesc peşteleşi roşiile. Se poate servi rece sau cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :