Statistics:
Visits: 843 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap portughez
Q: | Intreaba despre Crap portughez |
Ingrediente:
Crap 1,5 kg, ceapa 50 g, ulei, făină 60 g, bulion de tomate 100 g, roşii 1 kg, vin alb 150 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Crapul se curăţă, se spală şi se taie în porţii, se condimentează cu sare şi piper, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă făina rămasă si se continuă călirea. Se stinge cu bulion amestecat cu vin. Se aşează peştele in sos, iar peste peşte se aşează roşiile tăiate felii şi se dă tava din nou la cuptor pentru circa 15 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1,5 kg, ceapa 50 g, ulei, făină 60 g, bulion de tomate 100 g, roşii 1 kg, vin alb 150 ml, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Crapul se curăţă, se spală şi se taie în porţii, se condimentează cu sare şi piper, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă făina rămasă si se continuă călirea. Se stinge cu bulion amestecat cu vin. Se aşează peştele in sos, iar peste peşte se aşează roşiile tăiate felii şi se dă tava din nou la cuptor pentru circa 15 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :