Statistics:
Visits: 821 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap cu sos de rosii
Q: | Intreaba despre Crap cu sos de rosii |
Ingrediente:
Crap 1 kg, ulei 125 g, roşii 600 g, ceapă 160 g, făină 50 g, vin alb 100 ml, lămâie 100 g, cimbru 1 fir, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se condimentează cu sare, piper şi cimbru, se dă prin făină, se aşează intr-o tavă de cuptor în care s-a pus uleiul şi un placaj de lemn foarte subţire, sau o foaie de pergament, pentru ca peştele să nu se lipească de tavă. Se da tava la cuptor, se rumeneşte peştele pe ambele părţi şi se scoate afară din tavă. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă făina rămasă, se stinge cu roşiile tăiate bucăţi, se lasă să fiarbă 10 min, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se pasează printr-o sită. Se aşează peştele în tavă, se toarnă sosul pe deasupra, se dă tava la cuptor pentru 10 min. Se acoperă peştele cu felii de lămâie, se adaugă vinul şi se dă tava din nou la cuptor pentru 5 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1 kg, ulei 125 g, roşii 600 g, ceapă 160 g, făină 50 g, vin alb 100 ml, lămâie 100 g, cimbru 1 fir, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se condimentează cu sare, piper şi cimbru, se dă prin făină, se aşează intr-o tavă de cuptor în care s-a pus uleiul şi un placaj de lemn foarte subţire, sau o foaie de pergament, pentru ca peştele să nu se lipească de tavă. Se da tava la cuptor, se rumeneşte peştele pe ambele părţi şi se scoate afară din tavă. În uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă făina rămasă, se stinge cu roşiile tăiate bucăţi, se lasă să fiarbă 10 min, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se pasează printr-o sită. Se aşează peştele în tavă, se toarnă sosul pe deasupra, se dă tava la cuptor pentru 10 min. Se acoperă peştele cu felii de lămâie, se adaugă vinul şi se dă tava din nou la cuptor pentru 5 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: crap, sos de rosii, vin alb, cimbru, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :