Statistics:
Visits: 960 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap cu smantana
Q: | Intreaba despre Crap cu smantana |
Ingrediente:
Crap 1 kg, ulei 75 g, smântână 500 g, bulion de tomate 100 g, făină 50 g, cimbru 1 fir, roşii 500 g, usturoi 15 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Crapul se curăţă, se spală, se condimentează cu sare, piper, cimbru şi mujdei de usturoi, atât în interior cât şi pe deasupra, se aşează într-o tavă de cuptor, în care s-a pus ulei şi apă. Se dă tava la cuptor, stropindu-se peştele din când în când cu sosul format. Când este aproape gata, se aşează peste peşte roşiile tăiate în două. Din făină, bulion, smântână, verdeaţă şi puţină apă se prepară un sos care se toarnă peste peşte şi se lasă în cuptor încă 15 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1 kg, ulei 75 g, smântână 500 g, bulion de tomate 100 g, făină 50 g, cimbru 1 fir, roşii 500 g, usturoi 15 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Crapul se curăţă, se spală, se condimentează cu sare, piper, cimbru şi mujdei de usturoi, atât în interior cât şi pe deasupra, se aşează într-o tavă de cuptor, în care s-a pus ulei şi apă. Se dă tava la cuptor, stropindu-se peştele din când în când cu sosul format. Când este aproape gata, se aşează peste peşte roşiile tăiate în două. Din făină, bulion, smântână, verdeaţă şi puţină apă se prepară un sos care se toarnă peste peşte şi se lasă în cuptor încă 15 minute.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :