Statistics:
Visits: 853 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conopida gratinata III
Q: | Intreaba despre Conopida gratinata III |
Ingrediente:
Conopidă 1 kg, roşii 400 g, unt 100 g, făină 50 g, ouă 3 buc, smantană 200 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface in bucheţele, se curata de frunze, se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşează în vas bucheţelele de conopidă împreună cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, se toarnă pe deasupra un sos preparat din smantană amestecată cu 50 g caşcaval, 50 g unt topit, ouăle, făina, piperul şi sarea. Se presară cu restul de caşcaval şi se pun peste caşcaval bucăţi mici de unt. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Conopidă 1 kg, roşii 400 g, unt 100 g, făină 50 g, ouă 3 buc, smantană 200 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface in bucheţele, se curata de frunze, se fierbe în apă cu sare şi se scurge. Se unge cu unt un vas de cuptor, se aşează în vas bucheţelele de conopidă împreună cu roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi, se toarnă pe deasupra un sos preparat din smantană amestecată cu 50 g caşcaval, 50 g unt topit, ouăle, făina, piperul şi sarea. Se presară cu restul de caşcaval şi se pun peste caşcaval bucăţi mici de unt. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :