Statistics:
Visits: 916 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conopida gratinata II
Q: | Intreaba despre Conopida gratinata II |
Ingrediente:
Conopidă 1,2 kg, gris 80 g, lapte 250 ml, caşcaval 150 g, unt 100 g, ouă 3 buc, smantană 250 g, pesmet 25 g, sare.
Mod de preparare:
Conopida se curăţă, se desface în bucheţele mici, se spală, se fierbe 15 min. în apă cu sare şi se lasă să se scurgă bine. Grisul se fierbe în lapte şi se lasă să se răcească, se adaugă ouăle, 75 g unt, 100 g caşcaval ras, smantană şi sarea şi se omogenizează bine compoziţia. Se încorporează conopida, amestecand uşor, se toarnă într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Pe deasupra se aşază bucăţi mici de unt şi se presară cu restul de caşcaval ras. Se dă vasul la cuptor timp de 25-30 min. pentru gratinare.
Conopidă 1,2 kg, gris 80 g, lapte 250 ml, caşcaval 150 g, unt 100 g, ouă 3 buc, smantană 250 g, pesmet 25 g, sare.
Mod de preparare:
Conopida se curăţă, se desface în bucheţele mici, se spală, se fierbe 15 min. în apă cu sare şi se lasă să se scurgă bine. Grisul se fierbe în lapte şi se lasă să se răcească, se adaugă ouăle, 75 g unt, 100 g caşcaval ras, smantană şi sarea şi se omogenizează bine compoziţia. Se încorporează conopida, amestecand uşor, se toarnă într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Pe deasupra se aşază bucăţi mici de unt şi se presară cu restul de caşcaval ras. Se dă vasul la cuptor timp de 25-30 min. pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :