Statistics:
Visits: 1,155 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conopida cu ciuperci la cuptor
Q: | Intreaba despre Conopida cu ciuperci la cuptor |
Ingrediente:
Conopidă 1 kg, ciuperci 200 g, unt 100 g, făină 50 g, lapte 300 ml, ouă 3 buc, roşii 300 g, caşcaval 100 g, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele, se îndepărtează frunzuliţele, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se aşază bucheţelele într-un vas de cuptor uns cu unt. Ciupercile se opăresc, se taie julien şi se călesc în puţin unt. Se prepară un sos alb din 50 g unt, 50 g făină şi lapte, se lasă să se răcească, se adaugă ouăle, sarea, 50 g caşcaval şi ciupercile. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cubuleţe şi se pun peste conopidă. Se toarnă pe deasupra sosul, se presară cu restul de caşcaval şi se pune restul de unt tăiat bucăţele mici. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Conopidă 1 kg, ciuperci 200 g, unt 100 g, făină 50 g, lapte 300 ml, ouă 3 buc, roşii 300 g, caşcaval 100 g, sare.
Mod de preparare:
Conopida se desface în bucheţele, se îndepărtează frunzuliţele, se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se aşază bucheţelele într-un vas de cuptor uns cu unt. Ciupercile se opăresc, se taie julien şi se călesc în puţin unt. Se prepară un sos alb din 50 g unt, 50 g făină şi lapte, se lasă să se răcească, se adaugă ouăle, sarea, 50 g caşcaval şi ciupercile. Roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cubuleţe şi se pun peste conopidă. Se toarnă pe deasupra sosul, se presară cu restul de caşcaval şi se pune restul de unt tăiat bucăţele mici. Se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :